Scenen är nedmonterad, kostymen tillbakahängd i Teatergarderoben – i väntan på nya skådespelare att klä ut – och vår fantastiska ensemble återgår till vardagens verklighet igen. Vilken sommar vi har haft!

Ett stort tack till våra huvudsponsorer Sparbanken i Karlshamn och JSB för ert ovärderliga stöd! Även ett stort tack till alla andra sponsorer och samarbetspartners som har gjort drömmen om ”Sanningens Ögonblick” till verklighet.

Ett stort tack till våra interna hjältar – sygrupp, byggrupp, cafégrupp och biljettgrupp – för ert driv, engagemang och kraft!

Ett stort tack till vår makalösa produktionsgrupp som skapat en minnesvärd och underhållande föreställning med allt vad det innebär.

Och sist men INTE minst – ett stort tack till alla er 4000 besökare som kommit och beskådat oss på vackra teaterö; Kastellet. Med er hjälp kan Teatersmedjan fortsätta att ge unga och gamla amatörer chansen att få spela teater och fortsätta att spela en roll för Karlshamns, Blekinges och hela Södra Sveriges kulturliv!

Nästa sommar väntar nya roller, nya utmaningar och nya äventyr – vi ses!