Verkligheten

Vuxenproduktion – Panncentralen – 1993

Efter att ha skildrat en svunnen tid i ett flertal produktioner tyckte vi att det var dags att skildra vår egen tid. Vi sökte efter pjäser och fastnade till slut för Mikael Segerströms ”Verkligheten” – en nyskriven pjäs om vanliga människor, alla med olika bakgrund och mål, som på grund av arbetslöshet möts i en ny situation.

Vi som gör det här har alla ett förflutet i teaterträningsgrupperna. På grund av det stora teaterintresset finns det inte plats för oss där längre utan vi får klara oss mer på egen hand. (Vem vet, efter det här får vi kanske börja om igen…)

Länge var det stora frågetecknet hur vi skulle få fatt på en musiker, så det kändes särskilt roligt när Kalle kom med i gänget. Vi andra i gruppen har umgåtts med Verkligheten sedan ett par månader tillbaka och nu får ni som publik bekanta er med den. Vi hoppas att ni ska finna er tillrätta, om inte, så i allafall med den verklighet som kommer att råda i ca två timmar framöver. Dessutom finns det ju kaffe i pausen och det är ju inte det sämsta!

Verklighetsskildrarna