Rikta din antenn

Typ – Lokstallarna – 1997

Välkommen till Lokstallarna, detta underbara hus där vad som helst kan hända. I Teatersmedjans regi har publiken under tidigare föreställningar fått ta del av Oliver Twist i 1800-talets London, r Hjärnas skräckkabinett och i höstas Hans är död, ett dramatiskt skådespel på en campingplats.

Nu har det blivit dags att dyka in och undersöka livet på en Tv-station, närmare bestämt B tv. Du får uppleva ett dygn på B tv fullspäckat med programinslag, nysatsningar varvat med repriser och direktör Bengtsson driver stället med pondus.

23 ungdomar i åldrarna 13-17 syns på scen och de har sedan i höstas arbetat med att improvisera och skriva texter till föreställningen. De flesta aktörerna började i Teatersmedjansd teaterträningsgrupper när de gick på lågstadiet och därför kändes det nu naturligt att göra ett större projekt med en större ensemble. Häng med oss in och upplev en fartfylld show på B tv!

Mycket nöje!

Nina Olsson

Dagens program

9.00 Barnprogram med tant Karla. Ekoxen Efraim finns som vanligt i skogen. Vad hittar han på idag? m.m.

11.30 Blå stolen (repris från 26/3)

12.30 Fatsy och Spinky (repris från igår)

18.00 Dokumentär dirkekt. Nysatsning! I kvällens dokumentär möter vi Malte Jönsson, expert på småstäder. Våra flygande reportrar befinner sig någonstans i Sverige.

19.30 Om blickar kunde tala. Festligt tävlingsprogram!

20.20 Fatsy och Spinky. I dagens avsnitt är Spinky nära döden men fatsy finns till hands.

21.30 Tjejtimmen. Programledare Eva Mjuk. I kväll diskuteras förhållanden.

Med reservation för ev. ändringar.