TEATERTRÄNING
TEATERTRÄNING

Vuxenklubben

Kreativ mötesplats för vuxna smeder

Kreativ mötesplats
för vuxna smeder

Teatersmedjan startar nu äntligen upp den efterlängtade Vuxenklubben igen!

Under det senaste decenniet har antalet aktiva vuxna i föreningen tredubblats, ja kanske till och med fyrdubblats? Många är vi som vill vara en ännu större del av verksamheten och få leka och skapa i det kreativa hus vi känner som Lokstallarna. 

Vuxenklubben kommer att träffas på schemalagda träffar, terminen sträcker sig i år över november- mars månad. Träffarna består av workshops, lekpass, sociala aktiviteter och enstaka utflykter. Teatersmedjan, tillsammans, med bland annat Regionteatern Blekinge Kronoberg, kommer att hålla i träffarna.

Ur lekfyllda möten skapas sammanhang och spännande uttryck. Du som deltagare kommer att erbjudas workshops i alla de trådar och uppgifter som hör teatern till. Målet är att fler aktiva vuxna ska känna sig bekväma och byxade att starta egna fria grupper och på så sätt utöka föreningens breda teaterutbud. Förutom workshops så fylls träffarna såklart även upp med teaterlek och sociala aktiviteter.

Intresseanmälan

För att vara med i Vuxenklubben ska du vara minst 25 år gammal, anmäla dig via vårt digitala formulär, vara nyfiken och hungrig på teater, och vilja vara en del av ett kreativt och glatt umgänge.

Vuxenklubben inleds med ett infomöte. Då kommer terminens schema och stöd i hur ni kan starta en frigrupp presenteras. Vi kommer även tillsammans att inleda ett visionsdokument för föreningens framtida verksamhet för vuxna.

Kostnaden ligger på 650 kr per termin samt den årliga medlemsavgiften på 350 kr. Fakturering sker terminsvis och skickas ut via e-post. Du kommer att ha möjlighet att komma på första träffen innan du bestämmer dig om du vill fortsätta delta.

Du som anmäler dig kommer att kontaktas av Teatersmedjans kansli.

INTRESSEANMÄL DIG HÄR

HAR DU FRÅGOR?
KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER

Povel Andersson – Verksamhetsproducent
Telefon: 073-819 87 21
E-post: povel@teatersmedjan.se

Sofia Prytz – Dramapedagog/Skapande Skola
Telefon: 076-307 86 00
E-post: sofia@teatersmedjan.se