Kreativ mötesplats för vuxna smeder

Kreativ mötesplats
för vuxna smeder

Hösten 2022 startade Teatersmedjan äntligen upp den efterlängtade Vuxenklubben igen!

Under det senaste decenniet har antalet aktiva vuxna i föreningen tredubblats, ja kanske till och med fyrdubblats? Många är vi som vill vara en ännu större del av verksamheten och få leka och skapa i det kreativa hus vi känner som Lokstallarna. 

Vuxenklubben träffas på schemalagda träffar. Terminen sträcker sig i denna gång från November 2022 – Mars 2023. Träffarna består av workshops, lekpass, sociala aktiviteter och enstaka utflykter. Teatersmedjan, tillsammans med bland annat Regionteatern Blekinge Kronoberg, håller i träffarna.

Ur lekfyllda möten skapas sammanhang och spännande uttryck. Du som deltagare kommer att erbjudas workshops i alla de trådar och uppgifter som hör teatern till. Målet är att fler aktiva vuxna ska känna sig bekväma och byxade att starta egna fria grupper och på så sätt utöka föreningens breda teaterutbud.

Intresseanmälan

För att vara med i Vuxenklubben ska du vara minst 25 år gammal, anmäla dig via vårt digitala formulär, vara nyfiken och hungrig på teater, och vilja vara en del av ett kreativt och glatt umgänge.

Vuxenklubben inleds med ett infomöte. Då kommer terminens schema och stöd i hur ni kan starta en frigrupp presenteras. Vi kommer även tillsammans att inleda ett visionsdokument för föreningens framtida verksamhet för vuxna.

Kostnaden ligger på 650 kr per termin samt den årliga medlemsavgiften på 350 kr. Fakturering sker terminsvis och skickas ut via e-post. Du kommer att ha möjlighet att komma på första träffen innan du bestämmer dig om du vill fortsätta delta.

Du som anmäler dig kommer att kontaktas av Teatersmedjans kansli.

HAR DU FRÅGOR?
KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER

Povel Andersson – Verksamhetsproducent
Telefon: 073-819 87 21
E-post: povel@teatersmedjan.se

Annie Gryth – Dramapedagog/Skapande Skola
Telefon: 070-586 75 46
E-post: annie@teatersmedjan.se