PRAKTISK INFO

Var: Karlshamns Kastell, båt avgår nära Pirgatan 1.

När: 29/6-3/8. Båten till ön avgår klockan 18.15. Biljettbod öppnar klockan 17.00.

Längd: 3 timmar, 15 minuter. Inkl. paus och båtfärder.

Pris: Ordinarie: 295 kr. Barn/ungdoms t.o.m. 19 år: 170 kr.

Ingen sommarteater utan picknick
Slå er ner i gräset under pausen och njut av fika i kvällssolen omgivna av Karlshamns skärgård. Vi säljer korv (även vegansk), varma och kalla drycker, bullar och godis på plats. Det går bra att betala med swish, i nödfall kontant. Alltså ingen kortbetalning!

…………………………………………..

Biljetten
Biljetter säljes via www.teatersmedjan.se, Stora Coop i Karlshamn, Lundins bokhandel i Karlshamn och flertalet av Blekinges turistbyråer. Har du frågor gällande Nortics biljettsystem, kontakta Nortic på: 0455 – 61 97 00.

…………………………………………..

Kompiskortet
Vi är anslutna till Karlshamns kommuns Kompiskort. Din kompis går in gratis, kontakta oss för bokning när du har bokat din egen biljett.

…………………………………………..

Båtfärden
All publik skeppas ut med hjälp av Karlshamns skärgårdstrafik; Haglund Shipping. Båtfärden tar cirka 5 minuter. Oftast får inte all publik plats på ett båtlass så därför kan du komma att få vänta på nästa lass. Föreställningen börjar aldrig förrän all publik har kommit ut till vår teaterö Kastellet.

…………………………………………..

Platser
Onumrerade platser på stol med ryggstöd. Tag med bilkudde till barnen!

…………………………………………..

Egen båt
All publik behöver ta våra publikbåtar ut till Kastellet, dvs: man kan inte ta en egen båt ut till ön. Det finns tyvärr inte tillräckligt med båtplatser på ön. Vi behöver även se era biljetter innan föreställning vilket sker på fastlandet.

…………………………………………..

Parkering
Stor parkering finns längs hamnen och vid Blekinges tekniska högskola. Gratis, med parkeringsbricka.

…………………………………………..

Rullstol, barnvagn och tillgänglighet
Sommarteater på Karlshamns Kastell är en friluftsteater. Terrängen är på vissa ställen kuperad och svårtillgänglig, vi spelar dock på den mest tillgängliga sidan av ön i år. Vissa bredare rullstolar och barnvagnar har svårt att komma på skärgårdsbåtarna. Hör av er innan ert besök så kontaktar vi skepparna och dubbelkollar. Vi rekommenderar att ni lämnar barnvagnen hemma om det är möjligt och väljer ett alternativ såsom bärsele eller liknande istället.

…………………………………………..

Pälsklädda vänner
Husdjur får tyvärr inte följa med på teateräventyret. Vi måste här tänka på övrig publik och djuren. Assistanshundar får givetvis följa med.

…………………………………………..

Rekommenderad åldersgräns
Svärdet i Stenen är en äventyrskomedi för hela familjen. I föreställningen förekommer det stundtals höga ljud och våldsamma scener. Du som vårdnadshavare avgör om föreställningen är lämplig för ditt barn.

…………………………………………..

Regn och rusk
Sommarteatern på Karlshamns Kastell är en friluftsteater som spelas under öppen himmel. Tag med kläder efter väder, vi spelar även vid lättare regn. Paraplyer kan inte användas då det skymmer sikten för övriga i publiken.

…………………………………………..

Inställd föreställning
Skulle en föreställning ställas in så kommer all publik till det datumet att kontaktas. I första hand så kommer alla att erbjudas plats till en annan föreställning. Skulle det inte vara möjligt så återbetalas biljetten.

Spelas: 29 juni – 2, 5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 15, 16, 21, 23, 26, 27, 28, 30 juli – 1, 2, 3 augusti.

HÄR AVGÅR BÅTEN!

Biljettfrågor & info om Sommarteatern

Producent Karl Jansson sommarteater@teatersmedjan.se

Teatersmedjan i Blekinge post@teatersmedjan.se

Följ oss på sociala medier: @teatersmedjan @sommarteaterkastellet