STARTSIDA2020-02-29T10:31:11+01:00

KUNGEN ÄR DÖD är en modern fars om makt, klass och överlevnad. Här kämpar rojalistiska och socialistiska bönder, en impulsiv Drottning, strategiska löpare, oroliga hästar, trogna torn och en panikslagen Kung för att klara sig levande genom kriget. Det paktas, spioneras, improviseras och saboteras när lojaliteter sätts på spel.

LÄS MER HÄR!

TEATERSMEDJAN – SPELAR ROLL!

TEATERSMEDJAN är en amatörteaterutbildning i Karlshamn. Teatern är organiserad som ideell förening, drivs av professionella krafter och har funnits i regionen sedan 1990. Genom åren har Teatersmedjan producerat hundratals teaterföreställningar. Verksamheten, som till största del består av teaterträning med barn, ungdomar och vuxna, aktiverar årligen omkring tvåhundratjugo skådespelare. Utöver detta driver teatern daglig verksamhet, håller teaterkurser och workshops av olika slag, ger allehanda teaterföreställningar och anordnar sommarteater på Karlshamns Kastell.

Vill du vara med och spela teater? Eller vill du hålla på med smink, scenografi, skriva dramatik eller lära dig att regissera? Hör av dig till Teatersmedjan; vi lovar att göra vad vi kan för att hjälpa dig.

NYHETSARKIV

Huvudsponsorer

Sparbanken i Karlshamn
JSB

Övriga sponsorer

Teatersmedjans Nyhetsbrev

Prenumerera på Teatersmedjans nyhetsbrev så blir du först med det senaste. Vi kommer att skicka matnyttig information om vår verksamhet, uppsättningar och annan information som rör Teatersmedjans verksamhet.

Till toppen