Teatersmedjans tradition att spela sommarteater på Kastellet har nu pågått i 30 år!

 

Sommaren 2019 förvandlas Kastellet i Karlshamns skärgård till en magisk plats. Teatersmedjan sätter upp den fantastiska komedin – ”En midsommarnattsdröm” av William Shakespeare.

Vi spelar under bar himmel och ger er en helkväll tillsammans på ön. Med den här föreställningen lovar vi er allt – skratt och gråt, intriger, förbjuden kärlek, magi, sång och musik. Vår fantastiska ensemble med ca: 30 amatörskådespelare bjuder er på spelglädje och engagemang som ger en upplevelse utöver det vanliga.

Den obeveklige men karismatiske Teseus, ledare för ett slutet sällskap som bosatt sig på ön; sätter stopp för två unga älskandes kärleksplaner. Dessa flyr ut i skogen, tätt åtföljda av sina trolovade och Teseus med följe.

I skogen hamnar de älskande mitt i ett bråk mellan älvornas kung och drottning – ett svartsjukedrama där magi och förtrollningar leder till en mängd förväxlingar och förvandlingar. Kärlek och lust åt alla håll. Lägg till en teatergrupp som har för avsikt att repetera på samma plats i skogen och när en av skådespelarna plötsligt blir föremål för drottningens lust är röran total.

Premiär 29 juni!

INFO:

Biljettpriserna är 250 kr för vuxna och 150 kr för barn och unga till och med 19 år.

– Båtturen ingår i biljettpriset.

– Biljetter kan inte köpas tillbaka.

Biljetter via www.teatersmedjan.se, Stora COOP Karlshamn, First Hotel Carlshamn och via samtliga Blekinges turistbyråer. Överblivna biljetter säljes på plats 30 minuter före avgång ut till Kastellet.

– 2018 års sommarteater är en familjeföreställning med rekommenderad lägsta ålder på 6 år.

– Pjäsen är uppdelad i två akter med en paus mellan.

– Publikbåten avgår 18.15 från Östra Piren vid Blekinge Tekniska Högskola.

– Publiken kommer iland med publikbåtarna mellan 21.40 och 22.15.

– Servering av fikabröd, varm korv, varm och kall dryck och godis finns på ön.

  Det går bra att betala med kontant, kort eller swish.