BOKA DIN BILJETT HÄR!

Teatersmedjans tradition att spela sommarteater på Kastellet har nu pågått i 30 år!

Sommaren 2019 förvandlas Kastellet i Karlshamns skärgård till en magisk plats. Teatersmedjan sätter upp den fantastiska komedin – ”En midsommarnattsdröm” av William Shakespeare.

Vi spelar under bar himmel och ger er en helkväll tillsammans på ön. Med den här föreställningen lovar vi er allt – skratt och gråt, intriger, förbjuden kärlek, magi, sång och musik. Vår fantastiska ensemble med 26 amatörskådespelare bjuder er på spelglädje och engagemang som ger en upplevelse utöver det vanliga.

Ett slutet sällskap lever isolerade på en ö. När den karismatiske ledaren Teseus sätter stopp för kärleken mellan Hermia och Lysander flyr de unga älskande ut i skogen, tätt åtföljda av sina rivaler och ett resande teatersällskap. I skogen hamnar de älskande mitt i ett bråk mellan älvornas kung och drottning och ett svartsjukedrama fullt av förväxlingar och förvandlingar tar form. Det blir kärlek och lust åt alla håll.

Spelas till och med 3 augusti!

INFO

2019 års sommarteater är en familjeföreställning med rekommenderad lägsta ålder på 6 år.

Biljettpriserna är 250 kr för vuxna och 150 kr för barn och unga till och med 19 år.
Båtturen ingår i biljettpriset.

Biljetter via www.teatersmedjan.se, Stora COOP Karlshamn, First Hotel Carlshamn och via samtliga Blekinges turistbyråer. Överblivna biljetter säljes på plats 60 minuter före avgång ut till Kastellet. Biljetter kan inte köpas tillbaka. Vid inställd föreställning

Första publikbåten avgår 18.15 från Östra Piren vid Blekinge Tekniska Högskola. Föreställningen börjar 19.00 på ön och varar ca 2,5 timmar inklusive 30 minuters paus.

Det finns servering av varm korv, kaffe, fikabröd, kall dryck och godis. Det går bra att betala med kontant, kort eller swish.