Superhjältedagen på Lokstallarna i Karlshamn

Teatersmedjans Grupper

Lördagen den 27 april välkomnas alla stadens små och stora hjältar till Lokstallarna för en härlig skojdag! En dag fylld av aktivite-ter ute, inne och på scen. Vågar du prova det magiska  förvandlingsrummet? Ser du fram emot att träffa den tokige Prinskörven eller är du en egen superhjälte som vill väckas till liv? Så ta med dig familjen och kom!

Nationaldagen i Olofström

Teatersmedjans Grupper

Hjärtligt välkomna till Holje park i Olofström den 6 juni.

Teatersmedjan medverkar tillsammans med flera andra föreningar i aktörer i Olofström.
Vi bjuder på ansiktsmålning, kostymförvandling och kreativitet.

Barnfestivalen i Sölvesborg

Teatersmedjans Grupper

Barnfestivalen i Hällevik är en festival där besökarna får vara delaktiga genom att skapa/delta i de aktiviteter som erbjuds. Festivalen är för barn 6-12 år och deras nätverk samt skolor. Upplevelser och aktiviteter erbjuds så som idrott, dans, musik, skapande och lärande, friluftsliv, byggnation med mera. Alla aktiviteter är gratis. Ta gärna med egen matkorg och njut i vår härliga natur!

Öppettider

  • Fredag 17/5 kl. 9-14
  • Lördag 18/5 kl. 10-14

Barnfestivalen 2018

Under barnfestivalen 2018 hade vi cirka 7 000 besökare och över 100 spännande programpunkter. Barnen kunde spela fotboll, golf, handboll, åka rullskidor och spela musikinstrument. Övriga aktiviteter som stod på schemat var bad, snickra, ponnyridning, paracykling, måla, bågskytte, slackline, sprintbana, skapa med lera, hockey, ansiktsmålning, hinderbana, stenhuggning, håvning, bollplank, knep & knåp, vattenbingo, cykelbana, fordon från räddningstjänst, sopbilen, mm.