Teatersmedjans Grupper

Årets sommarteater spelas på Kastellet i Karlshamn 1 juli-5 augusti.
I sommar vässar vi pennan och beger oss till 1400-talets Paris. Quasimodo, den vanskapte ringaren i Notre Dame, blir förälskad i den vackra Esmeralda.
Möt diaboliska präster, akrobatiska gycklare, talande statyer, trumpetspelande getter och många fler i en av historiens viktigaste klassiker – Ringaren i Notre Dame. En garanterat rolig, fartfylld och färgsprakande föreställning för hela familjen. Sommarkvällarna på vår teaterö brukar vara magiska, detta får du inte missa.

SPELDATUM
1, 4, 7, 8, 9, 11, 14, 15, 16, 18, 23, 24, 25, 28, 29, 30 juli och 1, 2, 4, 5 augusti

Köp biljetter här!

Ett familjeäventyr

Sedan 1989 har Teatersmedjan haft som tradition att spela sommarteater på den gamla befästningsön Kastellet i Karlshamns inre skärgård och detta har blivit ett uppskattat sommarnöje för såväl Karlshamnsbor som turister. Med en blandning av vacker natur och en spännande föreställning är detta inte så konstigt.

Det som gör sommarteatrarna på Karlshamns Kastell unika är att upplevelsen börjar långt innan första akten. På kajen i Karlshamn stiger du ombord på publikbåten som kör ut dig till Kastellet. Där möts du av historiska murar och vacker natur. Föreställningen spelas under bar himmel av Teatersmedjans duktiga amatörer och spelglädjen hos ensemblen räcker åt hela publiken. Att det är amatörer på scen förvånas dock många i publiken av, och vissa av ”smedjans” amatörer har vuxit upp till professionella skådespelare och lever idag på teatern.